E1000 (2021)

La ciutat com a suport

Prenent com a punt de partida l'experiència i els records, E1000, proposa a partir de les seues obres una sèrie d'accions definides a través d'objectes quotidians i microcosmos coloristes que conjuguen una sèrie de nous significats i significants dins dels nostres passejos rutinaris a través de la reinterpretació i el descobriment per part de l'altre.

Qüestiona el plantejament de l'entorn que ens envolta i reforma els estereotips en composicions de gran rigor formal a través de la geometria emocional. Crea imaginaris treballant principalment entorn de representacions d'un context urbà mitjançant una sèrie d'instal·lacions multidisciplinàries, on preval l'estranyesa en diàleg a una tensió acumulada sobre l'urbs. Ací, el gest, el joc i l'experiment són els fonaments de la seua producció com una alternativa a la tendència dominant.

Minimalismes pictòrics estableixen un catàleg de formes, colors i traços que proposen una nova cartografia a través de la idea de fragment. Un nou format de mapatge urbà que proposa, de manera personal, la memòria de l'abandó a partir de la idea d'al·legoria, entrellaçant una dinàmica d'exploració-intervenció urbana.

L'espai públic com a espai de joc, el joc com a intervenció, la repetició i el qüestionament d'aquest espai com a experiència, on el cos, la pintura, el gest, la reinterpretació i l'experiència urbana són les fórmules que utilitza per a descriure la ciutat des dels seus marges a través de la integració de les seues obres en la metròpoli construint noves situacions d'enunciació.