Del 6 d'abril al 15 de juny de 2024

De dijous a divendres de 18 a 20 h.

Dissabte d'11 a 13 h i de 18 a 20 h.

Festius tancat excepte el 17 de maig.


INAUGURACIÓ: DISSABTE 6 D'ABRIL 12 H.

El Convent, Espai d'art, Carrer Hospital, 5. Vila–real, Castelló.

Dakota Hernández (2024)

Dakota Hernández és el pseudònim de Miriam García Ortiz, il·lustradora castellonenca. Graduada en Belles Arts i Màster de Producció Artística per la Universitat Politècnica de València. Ha treballat durant anys com a dissenyadora gràfica i il·lustradora en diverses agències a València i Castelló.

Com Dakota Hernández, ha desenvolupat diversos projectes en l’àmbit de la il·lustració, el disseny gràfic i l’autoedició. El 2022, va publicar el seu primer llibre il·lustrat, “Womanhaus”, una història il·lustrada de les artistes de la Bauhaus, on fusiona la seva passió per la il·lustració, el disseny i la història de l’art.

L’obra de la il·lustradora Dakota Hernández es nodreix del minimalisme, on el color i la forma s’entrellacen per crear una atmosfera de certa malenconia recurrent a les seves obres. El seu enfocament artístic se centra en la simplicitat de les formes i els colors per transmetre emocions complexes. La dona, protagonista indiscutible en els seus projectes personals, és representada aferents contextos, explorant la fortalesa, la bellesa i la diversitat de les experiències femenines.